Puzzi 8/1 C on näppärä, ammattikäyttöön mitoitettu tekstiilipesuri / painehuuhtelukone. Tyypillisiä kohteita ovat auton sisäpesu sekä huonekalukankaiden ja mattojen puhdistaminen.

Tekstiilipesuri Kärcher on ammattikäyttöön suunniteltu painehuuhtelulaite pesee puhtaaksi kaikki tekstiilit niin kotona kuin yrityksessä ja on erinomainen laite sohvien, nojatuolien ja mattojen sekä esimerkiksi auton / asuntoauton / asuntovaunun / veneiden istuimien ja sisustan pesuun. Puzzi 8/1C on tehokas ja nopea ratkaisu kangaspintaisten autonistuimien ja sisäverhoilujen sekä huonekaluverhoilujen pesuun, ja lattiasuulakkeella varustettuna se soveltuu mattojen puhdistukseen. Pesuaineliuos puhdistaa pinnan ja tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta, joko yhdellä kertaa tai kahdessa työvaiheessa. Lopputuloksena on puhdas ja raikas verhoilu. Pesty pinta jää hieman kosteaksi joka kuivuu kuitenkin hyvin nopeasti käyttökuivaksi. (riippuen olosuhteista)

Vuokraamme tekstiilipesuria seuraavin hinnoin  , 1vrk 30e + pesutabletit 3kpl 10e lisävuorokaudet ark. +15e ja vkl pe-su 50e + pesutabletit 3kpl 10e

Meillä voitte myös teettää pesutyönne esim.autonpenkit, sohvat, toimistokalusteet ja tuolit ym. tekstiilin puhdistukset . Kysy soittamalla tarjous.

Luovutuksen yhteydessä opastamme vuokraajaa laitteen käyttöönotossa ja annamme aina käyttöohjeet mukaa kirjallisena. Pesurin käyttö on helppoa ja vaivatonta, jopa hauskaa. Pesemisestä voi nauttia kun huomaa kuinka helposti pinnat puhdistuvat.

Autonpenkit ja sisätilat helposti puhtaaksi

Pesuaineliuos suihkutetaan suoraan puhdistettavaan pintaan ja tehokas imutoiminto imee lian pois. Erittäin likaisissa kohteissa pesuaineliuoksen voi sumuttaa suoraan kohteeseen ja jättää hetkeksi vaikuttamaan jonka jälkeen kevyt harjaus ja sen jälkeen painehuuhtelu Puzzilla.

Hellävarainen tekstiilien puhdistaja

Tekstiilipesuri on erittäin tehokas pesijä mutta kuitenkin hellävarainen pinnolle. Pesuainetabletteina käytämme ainoastaan Kärcherin tekstiilinpuhdistukseen tarkoitettuja tabletteja, Kärcher RM 760.